Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Sopimusehdot

Yleistä

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Divisa Oy, Y-tunnus 1772341-6. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Divisa Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille sekä julkiselle sektorille. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Divisa Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Hintoja ei muuteta tilauksen teon jälkeen.

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta osoitteessa divisa.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tuotteitamme voi tilata myös sähköpostilla tai puhelimitse. Ota silloin yhteyttä info(at)divisa.fi tai soita numeroon 040 022 3446.

Kaikissa ongelmatapauksissa voit soittaa meille, autamme mielellämme.

Tilauksien seuranta

Mikäli olet luonut käyttäjätilin verkkokauppaamme, voit tarkastella tilaushistoriaasi ”Oma tili” -osiossasi voit tarkastella tilaustasi myös kirjautumalla Klarnaan sähköpostiosoitteella, jota käytit tilausta tehdessäsi.

Palautukset

Suurin osa tuotteistamme on ns. hygieniatuotteita. Käyttämättömillä, myyntikuntoisilla tuotteilla on vaihto -ja palautusoikeus 14 päivän sisällä.

Palautusoikeudet eivät koske käytettyjä tuotteita, eli palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.  Vaipoilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin.

Palautuksen yhteydessä tulee lähettää kopio tilausvahvistuksesta, selvitys palautuksen syystä ja tilinumero, johon palautamme rahat. Hyvitämme tuotteiden palautuskulut, mikäli palautus johtuu tekemästämme virheestä. Mikäli lähetys palautuu takaisin käyttäjälle, perimme lähetyksen uudelleen toimittamisesta ja lunastamisesta aiheutuvat kulut.

Veloitamme palautuneen asiakastilauksen lunastus- ja lähetyskulut hyvitettävästä/palautettavasta summasta.

Käytä palautukseen osoitetta

Divisa Oy
Raumantie 1
00350 Helsinki

Reklamaatiot

Vastaamme, että kaikkien tuotteidemme tulee olla virheettömiä toimitettaessa. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Jos olet vastaanottanut väärän tai vioittuneen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme info(at)divisa.fi tai soita 040 022 3446. Kerro viestissäsi tilausnumerosi ja kuvaus siitä mikä tilaamassasi tuotteessa on virheellistä.

Emme vastaa tuotteista aiheutuneista välillisistä vahingoista. Jos tuote palautetaan meille viallisena, eikä siitä löydy tarkastelussamme vikaa, veloitamme tuotteen toimituksesta aiheutuneet postikulut asiakkaalta.

Rahojen palautus

Voit seurata maksujasi ja siirtää laskujen eräpäivää kirjautumalla Klarnaan sähköpostiosoitteella, jota käytit tilausta tehdessä.

Klarna lasku ja Klarna erämaksu

Saat palautuslomakkeen Klarnalta sähköpostiosoitteeseesi kaksi arkipäivää sen jälkeen, kun palautus on käsitelty asiakaspalvelussamme.

Klarna kortti- ja verkkopankkimaksu

Klarnalta palauttaa rahat suoraan tilillesi 1-4 arkipäivän sisällä siitä, kun palautus on käsitelty asiakaspalvelussamme.

Vahingonkorvaus ja vastuun rajoitukset

Divisan vastuu määräytyy yksinomaan näiden sopimusehtojen mukaisesti. Kaikissa tapauksissa Divisan vastuun enimmäismäärä on asiakkaan vastuun kohteena olevasta tuotteesta maksama kauppahinta.

Divisa ei missään olosuhteissa vastaa välillisistä vahingoista.

Ylivoimainen este

Divisa vapautuu velvoitteistaan ja velvollisuudestaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä. Vapauttamisperusteeksi (force majeure) katsotaan sellainen velvoitteen täyttämisen estävä, velvoitteen syntymisen jälkeen sattunut epätavallinen ja asiaan vaikuttava tapahtuma, joka on Divisasta riippumaton ja jonka vaikutuksia Divisa ei voi kohtuudella välttää eikä voittaa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja sopimusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihimme.

Verkkokaupan sopimusehdot ovat voimassa 1.7.2019 alkaen.