Ostoskori

Ei lisättyjä tuotteita.

Toimitustavat

SmartPost eli nouto Postin automaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Pienen lähetyksen hinta on 7€ ja keskikokoisen 16€. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa automaatista silloin kun se itselle parhaiten sopii. Lähin automaatti voi olla omassa taloyhtiössäsi. Tällöin saat pakettisi oman kerrostalon aulaan normaalin postipaketin hinnalla eli ei lisämaksua kotiinkuljetuksesta.

Postipaketti eli nouto postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista tai noutopisteestä. Pienen lähetyksen hinta on 7€ ja keskikokoisen 16€. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Kotipaketti eli Postin kotiinkuljetus

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja soittaa sekä sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan. Pienen lähetyksen hinta on 17€ ja keskikokoisen 25€