Yleistä
Pestävät MediSet tuotteet sopivaan niin lievään, keskivaikeaan ja kuin vaikeaan karkailuun. 100 % puuvillasta valmistetut joustavat ja yli 200 pesukertaa kestävät asut naisille, miehille ja lapsille. Pitkäikäisinä ja helppohoitoisina ne ovat luontoystävällisiä ja jatkuvassa käytössä monin verroin kertakäyttöisiä tuotteita edullisempia. Varmuusalusasut ovat mukavia käytössä, luonnonmateriaalina ne eivät ärsytä ihoa ja varmuusosa pysyy aina paikallaan juuri siellä missä sen pitääkin olla.

Saksassa suomalaisella mitoituksella valmistettu markkinoiden laadukkain ja imukykyisin varmuusalusasu on istuva ja säilyttää mittansa pesukerrasta toiseen. Moninkertaisen mikrokuitukankaan ansiosta asu on hiostamaton, äänetön ja mikä tärkeintä, imukyky jopa 250 ml (2,5 dl).

Nämä asut suovat liikkumisen vapauden olitpa ystävien seurassa, harrastuksen parissa, urheilemassa, lomamatkalla tai vain kävelylenkillä nauttimassa rennosta olosta.

Suomessa asuja käyttävät virtsankarkailusta kärsivien lisäksi mm. monet liikuntaa harrastavat naiset/tytöt (esimerkiksi aerobic/kuntoliikunta), kuukautisvuodosta kärsivät (lisäsuoja), talviliikuntaa harrastavat, lisäturvana pitkillä lento- ja linja-automatkoilla tai tilaisuuksissa, jossa wc:ssä käyntiin ei ole sujuvaa mahdollisuutta jne.

MediSet on Saksalainen rekisteröity tuotemerkki. Maahantuonti ja myynti yksinoikeudella Suomessa: Divisa Oy.

Mitoitus
Naisten koot (ns. kesämalli) 34/36 S – 54/56 5XL. Miehille 46/48 S – 60/62 5XL. Lasten mitoitus pituuden mukaan 104 – 164 cm (S,M ja L).

Asujen mitoitus vastaa kotimaisten alusvaatevalmistajien mitoitusta. Housut säilyttävät mittansa koko käyttöiän pesukerroista riippumatta.

Talvimallin housuja aikuisille. Naisille polvipituus, miehille perinteinen pitkä malli. Asujen mitoituksessa tärkeintä on napakka reiden istuvuus. Väljä malli ei takaa varmuutta eli vuotaa haarasaumasta, koko liian suuri. Vyötärön venymisvara n. 20 cm. Vyötärössä tasku erillistä kuminauhatiukkuuden säätöä varten.

Materiaali
Asujen materiaali on puuvillaa ja nestettä sitova kerros mikrokuitua. Naisten asujen minimi imukapasiteetti 175 ml, miesten vastaava 195 ml.

Asut sopivat myös allergisille henkilöille (kumi- ja harjuallergisille), hajusteeton.

Peseminen ja käyttöikä
Valkoiset asut voidaan pestä 40-95 C lämpötiloissa, kestävät linkouksen ja kuivausrumpukäsittelyn. Asut eivät sisällä muovia ja ovat siksi hiostamattomia. Mustien asujen pesulämpötila 60 C. Uimapukujen ja uimahousujen pesulämpötila max 40 C . Uima-asuja voivat käyttää myös avannepotilaat.

Asut voidaan pestä myös käsin, voimakasta kuivaksi vääntämistä on kuitenkin vältettävä. Asujen kuivumisaika on hieman normaalia alusasua pidempi. Asut ovat pitkäikäisiä ja kestävät yli kaksisataa (200) pesukertaa. Lisäksi asut ovat kertakäyttöisiä tuotteita edullisempia ja iholle miellyttävämpiä. Pesun yhteydessä huuhteluaineiden käyttöä vältettävä (kts. pakkauksen – tuoteseloste), heikentää nestee imeytymistä varmuusosaan.

Valkoisten asujen pesun yhteydessä voidaan tarvittaessa lisätä hieman valkaisuainetta (kloriittia), mikäli käyttöiän aikana valkaisun tarvetta.

Jatkuvassa päivittäisessä käytössä suositeltava housujen määrä on vähintään kolme kappaletta eli yhdet käytössä, yhdet pesussa ja yhdet vaihtoa varten puhtaana.